22 Prilli – Dita e Tokës

Dita e Tokës shënohet çdo vit më 22 prill me qëllim që të rritet ndërgjegjësimi për sfidat mjedisore me të cilat përballemi si dhe për mënyrat se si ato mund të tejkalohen. Shkatërrimi i mjedisit i shkaktuar nga njerëzit është një problem global dhe i vazhdueshëm. Aktiviteti i pakontrolluar antropogjen ka ndikuar tashmë shumë në…